Tomater fylt med geitost

Tomater fylt med geitost

oppskrift på fylte tomater med geitost. en smakfull forrett som er enkel å lage og passer til enhver anledning. prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 store, ferske tomater
  • 4 unser geitost
  • 1 spiseskje hakkede, hermetiske soltørkede røde paprika
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 spiseskjeer brødsmuler
  • 1 spiseskje revet fersk basilikum
  • kosher salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen med grill.
  2. 2Skjær av toppen på tomatene og fjern innmaten ved å ta ut frøene.
  3. 3I en bolle, bland geitosten og hakkede røde paprika. Skje en lik mengde av osteblandingen i hver uthulede tomat. Plasser de fylte tomatene oppreist i en ildfast form. Strø jevnt over hver tomat med brødsmuler og revet basilikum. Drypp over olivenolje og krydre med salt og pepper.
  4. 4Sett under grill i 5 til 10 minutter, til brødsmulene er lett gyldne.