Apple- og cheddarfrokostsandwich med fransk brød

Apple- og cheddarfrokostsandwich med fransk brød

oppskrift på en smakfull apple and cheddar french toast sandwich, perfekt til frokost eller brunch. enkel å lage og fullt av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 egg
  • 1 1/2 spiseskje melk
  • 1 teskje herbes de Provence, eller etter smak
  • 4 skiver daggammelt håndverksbrød
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1 kopp fersk spinat, eller etter smak
  • 1/2 Granny Smith eple, kjernet og tynne skiver
  • 4 skiver Cheddarost, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk egg, melk og herbes de Provence sammen i en bolle til det er jevnt. Dypp en skive brød i eggeblandingen til den er jevnt gjennomtrukket.
  2. 2Smelt smør i en stekepanne over middels varme; stek den dyppede brødskiven til den er lett brunet, 1 til 2 minutter på hver side. Overfør brødet til en tallerken med papirhåndkle. Gjenta med resten av brødskivene og eggeblandingen.
  3. 3Kok opp og rør inn spinat i den samme stekepannen over middels varme til den faller sammen, 2 til 3 minutter. Legg spinat på to av de stekte brødskivene; topp med epleskiver og Cheddarost. Legg en skive French toast over osten for å lage en sandwich.