
Maple Andouille frokostpølse
oppskrift på maple andouille frokostpølse som kombinerer søt og krydret smak. perfekt for en smakfull frokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 1/2 ss paprika
- 1 ss finhakket hvitløk
- 1 ss kosher salt
- 1 1/2 ts nykvernet svart pepper
- 1/2 ts cayennepepper
- 1/2 ts tørket timian
- 1/2 ts knuste rød pepperflak
- 680 g kjøttdeig av svin
- 1/3 kopp ren lønnesirup
- 2 ss rapsolje, delt
Fremgangsmåte
- 1Visp paprika, hvitløk, salt, svart pepper, cayenne, timian og rød pepperflak i en stor bolle. Tilsett svinekjøtt og lønnesirup. Bruk hendene til å blande godt. Form 16 (2 tommer brede) kaker ca. 1/2 tomme tykke med fuktige hender, og legg dem på et stort bakepapirkledd stekebrett med opphøyde kanter. Varm opp 1 ss. olje i en stor støpejernspanne eller non-stick panne på middels varme. Stek kakene i porsjoner, og tilsett resten av oljen mellom porsjonene, til de er gylne og gjennomstekte, ca. 2 minutter på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir.
- 2Visp paprika, hvitløk, salt, svart pepper, cayenne, timian og rød pepperflak i en stor bolle. Tilsett svinekjøtt og lønnesirup. Bruk hendene til å blande godt.
- 3Form 16 (2 tommer brede) kaker ca. 1/2 tomme tykke med fuktige hender, og legg dem på et stort bakepapirkledd stekebrett med opphøyde kanter.
- 4Varm opp 1 ss. olje i en stor støpejernspanne eller non-stick panne på middels varme. Stek kakene i porsjoner, og tilsett resten av oljen mellom porsjonene, til de er gylne og gjennomstekte, ca. 2 minutter på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir.
- 5Forberedelse: Ustekte kaker kan formes 1 dag i forveien; pakk dem inn i plastfolie og oppbevar i kjøleskapet. Kakene kan stekes 30 minutter i forveien; hold dem varme i en lav ovn.
- 6Ustekte kaker kan formes 1 dag i forveien; pakk dem inn i plastfolie og oppbevar i kjøleskapet. Kakene kan stekes 30 minutter i forveien; hold dem varme i en lav ovn.