Maple Andouille frokostpølse

Maple Andouille frokostpølse

oppskrift på maple andouille frokostpølse som kombinerer søt og krydret smak. perfekt for en smakfull frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 1/2 ss paprika
  • 1 ss finhakket hvitløk
  • 1 ss kosher salt
  • 1 1/2 ts nykvernet svart pepper
  • 1/2 ts cayennepepper
  • 1/2 ts tørket timian
  • 1/2 ts knuste rød pepperflak
  • 680 g kjøttdeig av svin
  • 1/3 kopp ren lønnesirup
  • 2 ss rapsolje, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Visp paprika, hvitløk, salt, svart pepper, cayenne, timian og rød pepperflak i en stor bolle. Tilsett svinekjøtt og lønnesirup. Bruk hendene til å blande godt. Form 16 (2 tommer brede) kaker ca. 1/2 tomme tykke med fuktige hender, og legg dem på et stort bakepapirkledd stekebrett med opphøyde kanter. Varm opp 1 ss. olje i en stor støpejernspanne eller non-stick panne på middels varme. Stek kakene i porsjoner, og tilsett resten av oljen mellom porsjonene, til de er gylne og gjennomstekte, ca. 2 minutter på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir.
  2. 2Visp paprika, hvitløk, salt, svart pepper, cayenne, timian og rød pepperflak i en stor bolle. Tilsett svinekjøtt og lønnesirup. Bruk hendene til å blande godt.
  3. 3Form 16 (2 tommer brede) kaker ca. 1/2 tomme tykke med fuktige hender, og legg dem på et stort bakepapirkledd stekebrett med opphøyde kanter.
  4. 4Varm opp 1 ss. olje i en stor støpejernspanne eller non-stick panne på middels varme. Stek kakene i porsjoner, og tilsett resten av oljen mellom porsjonene, til de er gylne og gjennomstekte, ca. 2 minutter på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir.
  5. 5Forberedelse: Ustekte kaker kan formes 1 dag i forveien; pakk dem inn i plastfolie og oppbevar i kjøleskapet. Kakene kan stekes 30 minutter i forveien; hold dem varme i en lav ovn.
  6. 6Ustekte kaker kan formes 1 dag i forveien; pakk dem inn i plastfolie og oppbevar i kjøleskapet. Kakene kan stekes 30 minutter i forveien; hold dem varme i en lav ovn.