
Havregrynskrisp II
oppskrift på oatmeal crispies ii, deilige sprø havreflarn perfekt som snacks eller dessert. enkel å lage og smakfull for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp usaltet smør
- 1 kopp havregryn
- 3 spiseskjeer selvhevende mel
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1 egg, pisket
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 180 grader C (350 grader F). Legg bakepapir på stekebrettet.
- 2Smelt smøret over lav varme. Hell det i en bolle og rør inn resten av ingrediensene. Bland godt.
- 3Sett små klatter med en teskje med én tommes mellomrom på bakepapiret. Stek i 10 til 12 minutter til de er lett gyldne. La dem avkjøle på en rist.