Havregrynskrisp II

Havregrynskrisp II

oppskrift på oatmeal crispies ii, deilige sprø havreflarn perfekt som snacks eller dessert. enkel å lage og smakfull for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp usaltet smør
  • 1 kopp havregryn
  • 3 spiseskjeer selvhevende mel
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1 egg, pisket
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 180 grader C (350 grader F). Legg bakepapir på stekebrettet.
  2. 2Smelt smøret over lav varme. Hell det i en bolle og rør inn resten av ingrediensene. Bland godt.
  3. 3Sett små klatter med en teskje med én tommes mellomrom på bakepapiret. Stek i 10 til 12 minutter til de er lett gyldne. La dem avkjøle på en rist.