
Tossesalat
Lær hvordan du lager en enkel og frisk tossed salad. Perfekt som forrett eller lett middag, klar på få minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 unse rødvinseddik
- 1 teskje sukker
- 1 spiseskje finhakket rødløk
- 1 kopp blandede grønne blader
- 4 cherrytomater, delt i to
- 2 spiseskjeer smuldret fetaost
- 1 spiseskje tynne skiver av grønn løk
- 1/2 unse balsamicoeddik
- 1/2 teskje Dijon-sennep
- 1/2 unse olivenolje
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1For de syltede løkene: Kok opp eddiken i en liten kjele. Tilsett sukkeret og hell deretter over de røde løkene. La det avkjøle, deretter sett i kjøleskapet over natten. Sil av væsken neste dag.
- 2Til salaten: Bland grønnkål, tomater, fetaost, grønn løk og de syltede løkene i en bolle.
- 3Til dressingen: Visp sammen eddiken, sennepen, oljen, litt salt og pepper.
- 4Hell dressingen over salaten, vend forsiktig og anrett på tallerken.