Tossesalat

Tossesalat

Lær hvordan du lager en enkel og frisk tossed salad. Perfekt som forrett eller lett middag, klar på få minutter!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 unse rødvinseddik
  • 1 teskje sukker
  • 1 spiseskje finhakket rødløk
  • 1 kopp blandede grønne blader
  • 4 cherrytomater, delt i to
  • 2 spiseskjeer smuldret fetaost
  • 1 spiseskje tynne skiver av grønn løk
  • 1/2 unse balsamicoeddik
  • 1/2 teskje Dijon-sennep
  • 1/2 unse olivenolje
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1For de syltede løkene: Kok opp eddiken i en liten kjele. Tilsett sukkeret og hell deretter over de røde løkene. La det avkjøle, deretter sett i kjøleskapet over natten. Sil av væsken neste dag.
  2. 2Til salaten: Bland grønnkål, tomater, fetaost, grønn løk og de syltede løkene i en bolle.
  3. 3Til dressingen: Visp sammen eddiken, sennepen, oljen, litt salt og pepper.
  4. 4Hell dressingen over salaten, vend forsiktig og anrett på tallerken.