Crispy personlige pita-pizzaer
lær hvordan du lager sprø personal pita pizzaer med vår enkle oppskrift. perfekt for en rask lunsj eller kveldsmat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 pocket pitaer, hver delt i 2 deler
- 2. 2 spiseskjeer olivenolje
- 3. 2 kopper revet scamorzaost (du kan også bruke mozzarella)
- 4. 1 Roma-tomat, tynne skiver
- 5. Hvitløkssalt, til dryssing
- 6. Friske basilikumblader, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Pens begge sider av hver pitabrød med rikelig med olivenolje og legg alle fire rundene på et bakepapirkledd stekebrett. Strø et jevnt lag med revet ost over hver pita. Legg et enkelt lag med tomatskiver oppå osten, og strø hvitløkssalt over hver.
- 33. Stek til bunnene er gyldne og pitabrødene er sprø, ca. 15 til 20 minutter. Topp med fersk basilikum.