
Pork Lo Mein
lær hvordan du lager pork lo mein hjemme med denne enkle oppskriften. perfekt for en rask og smakfull middag. oppdag tips og triks for best resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke linguine (8 unser)
- 1/3 kopp lavsodium soyasaus
- 2 spiseskjeer riseddik
- 2 teskjeer maisstivelse
- 1 teskje hvitt sukker
- 1/2 teskje sesamolje
- 2 spiseskjeer rapsolje
- 2 kopper sukkererter
- 1 liten søt løk, hakket
- 1 (12 unser) svinefilet, skåret i tynne strimler
- 1 pakke skivede hvite sopp (8 unser)
- 1 rød paprika, hakket
- 1 fedd hvitløk, hakket
- 1/2 teskje hakket fersk ingefær, eller etter smak
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 3 grønne løk, skivet
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann; kok linguine til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 8–9 minutter; sil av vannet.
- 2Visp sammen soyasaus, eddik, maisstivelse, sukker og sesamolje i en liten bolle.
- 3Varm opp rapsolje i en stor stekepanne over middels høy varme; kok og rør inn sukkererter og løk i den varme oljen til løken er myk, ca. 2 minutter. Tilsett svinekjøtt, sopp, rød paprika, 1 hvitløksfedd og ingefær; kok til svinekjøttet ikke lenger er rosa, ca. 2 minutter.
- 4Bland inn 2 hvitløksfedd i svinekjøttblandingen; kok i 1 minutt. Hell soyasausblandingen over svinekjøttet; kok opp og rør til sausen tykner, ca. 1 minutt. Ta pannen av varmen.
- 5Tilsett linguine i blandingen; vend godt slik at det blir jevnt dekket. Strø over hakket grønn løk.