Enkle kremete kyllingenchiladas

Enkle kremete kyllingenchiladas

Lær hvordan du lager deilige, kremete kyllingenchiladas på en enkel måte. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks (10 unser) Old El Paso® rød enchiladasaus
  • 2 ½ kopper revet deli-rotisseriekylling
  • 1 ½ kopper revet Cheddarost
  • 1 pakke (8 unser) kremost, kuttet i 1/2-tommers terninger
  • 1 pakke (1 unser) fajitas-krydderblanding*
  • 10 Old El Paso® mel-tortillas til myke tacos og fajitas (6 tommer)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp ovnen til 190 grader Celsius. Spray en 33 x 23 cm (3-liters) ildfast form med matlagingsspray. Fordel 1/4 kopp enchiladasaus i bunnen av formen.
  2. 2I en middels stor bolle, bland kylling, 1 kopp av Cheddar-osten, kremost og krydder med en skje, og bruk baksiden av skjeen til å knuse kremostkubene.
  3. 3Legg litt mindre enn 1/2 kopp fyll på hver tortilla. Rull hver tortilla tett sammen; legg dem med skjøten ned i formen. Drypp med resten av enchiladasausen. Strø over resten av Cheddar-osten, ca. 1/2 kopp.
  4. 4Dekk formen med aluminiumsfolie; stek i 15 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 15 minutter, eller til retten er boblende og lett brunet.