
Enkle kremete kyllingenchiladas
Lær hvordan du lager deilige, kremete kyllingenchiladas på en enkel måte. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 boks (10 unser) Old El Paso® rød enchiladasaus
- 2 ½ kopper revet deli-rotisseriekylling
- 1 ½ kopper revet Cheddarost
- 1 pakke (8 unser) kremost, kuttet i 1/2-tommers terninger
- 1 pakke (1 unser) fajitas-krydderblanding*
- 10 Old El Paso® mel-tortillas til myke tacos og fajitas (6 tommer)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp ovnen til 190 grader Celsius. Spray en 33 x 23 cm (3-liters) ildfast form med matlagingsspray. Fordel 1/4 kopp enchiladasaus i bunnen av formen.
- 2I en middels stor bolle, bland kylling, 1 kopp av Cheddar-osten, kremost og krydder med en skje, og bruk baksiden av skjeen til å knuse kremostkubene.
- 3Legg litt mindre enn 1/2 kopp fyll på hver tortilla. Rull hver tortilla tett sammen; legg dem med skjøten ned i formen. Drypp med resten av enchiladasausen. Strø over resten av Cheddar-osten, ca. 1/2 kopp.
- 4Dekk formen med aluminiumsfolie; stek i 15 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 15 minutter, eller til retten er boblende og lett brunet.