Sitron- og gressløknudler
Lær hvordan du lager deilige lemon chive noodles, en frisk og enkel pastarett perfekt for sommermåltider. En rask oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Salt
- 2. 450 gram fullkornsfettuccine eller pappardelle
- 3. 2 kopper kyllingkraft
- 4. 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
- 5. 2 sitroner, revet skall og skivet
- 6. 1/2 kopp tamarisaus
- 7. 1 bunt gressløk, hakket i 2,5 cm lange biter
- 8. Nykvernet svart pepper
- 9. Hot saus, valgfritt
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann, tilsett pastaen og kok til den er nesten al dente. Sil av vannet.
- 22. Mens vannet koker opp, varm opp kraften, oljen, den skivede sitronen og tamarisausen, og la det småkoke over middels høy varme i omtrent 7 til 8 minutter. Vend den kokte pastaen i sausen i 1 til 2 minutter for å la den absorbere smakene, tilsett deretter den reserverte sitrzesten og gressløken, og server som forrett eller som tilbehør. Krydre gjerne med pepper eller hot sauce ved bordet.