Smøraktig øl med asparges

Smøraktig øl med asparges

oppskrift på buttery ale asparges, en kremet og smaksrik drikk med øl og grønnsaker. perfekt for sommer- og vårselskaper.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 2 poser (ca. 300 g) frosne aspargespinner, tint
  • 1 ss smør
  • 1 ts hakket hvitløk
  • 1/2 kopp engelsk ale
  • 1 ss krydret brunsennep
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett hvitløk og sautér i 1 minutt. Hell i ølet og kok opp, og la det koke til ølet har redusert til halvparten.
  2. 2Rør inn sennep og bland godt. Tilsett asparges og krydre med salt og pepper. Kok i ytterligere 3 minutter, til aspargesen er gjennomvarm. Overfør til en serveringsskål og server umiddelbart.
  3. 3Porsjoner: 4