
Dill Deli-ruller
oppskrift på dill deli rolls – en smakfull rett som er perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av frisk dillsmak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 unser kremost, myknet
- 2 spiseskjeer hakket fersk dill
- 2 spiseskjeer skivede grønne oliven fylt med pimiento
- 4 skiver null-karb deli-skinke (ca. 28 gram hver)
- 4 skiver null-karb kalkunbryst (ca. 28 gram hver)
- 8 kosher dill-spekker
Fremgangsmåte
- 1Bland kremost, dill og grønne oliven i en bolle og rør godt med en gaffel.
- 2Smør et tynt lag av kremostblandingen på hver skive av pålegg, legg en sylteagurk nedover midten av hver, og rull dem sammen.
- 3Sett i kjøleskapet i 30 minutter for å stivne; skjær deretter hver rull i 3 skiver og server. Kan lages opptil én dag i forveien.




