Dill Deli-ruller

Dill Deli-ruller

oppskrift på dill deli rolls – en smakfull rett som er perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av frisk dillsmak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 unser kremost, myknet
  • 2 spiseskjeer hakket fersk dill
  • 2 spiseskjeer skivede grønne oliven fylt med pimiento
  • 4 skiver null-karb deli-skinke (ca. 28 gram hver)
  • 4 skiver null-karb kalkunbryst (ca. 28 gram hver)
  • 8 kosher dill-spekker

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kremost, dill og grønne oliven i en bolle og rør godt med en gaffel.
  2. 2Smør et tynt lag av kremostblandingen på hver skive av pålegg, legg en sylteagurk nedover midten av hver, og rull dem sammen.
  3. 3Sett i kjøleskapet i 30 minutter for å stivne; skjær deretter hver rull i 3 skiver og server. Kan lages opptil én dag i forveien.