
Karamellfylte sjokoladebonbons
oppskrift på deilige karamellfylte sjokoladekonfektbonbons. perfekt som gave eller nytelse til enhver anledning. enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1. 4 unser glukose
- 17 unser sukker
- 20 unser varm krem
- 4 unser usaltet smør, kuttet i biter
- 4 unser saltede peanøtter, hakket
- 30 hvite sjokoladeskall (1 tomme)
- 6 unser smeltet hvit sjokolade
Fremgangsmåte
- 1Kok opp glukosen i en middels stor kjele. Når den koker, tilsett gradvis sukkeret under konstant omrøring. Tilsett den varme fløten og la det koke til 110 grader Celsius. Fjern fra varmen og la det avkjøle i 10 til 15 minutter. Tilsett smøret, hell over i en bolle, og sett i kjøleskapet i 1 time.
- 2Plasser en liten mengde hakkede peanøtter i bunnen av hver sjokoladekapsel.
- 3Når karamellblandingen er avkjølt, overfør den til en sprøytepose og sprøyt karamellen inn i sjokoladekapslene, og la det være igjen 3 mm fri i toppen. La det stivne over natten ved romtemperatur.
- 4Forsegl baksiden av bonbonene med smeltet sjokolade. Sett dem i kjøleskapet i 10 minutter, og vend deretter ut av formen.