Red Velvet-swirlede brownies

Red Velvet-swirlede brownies

Lær hvordan du lager deilige red velvet swirl brownies med denne enkle oppskriften. Perfekt for kaker, bursdager og helgekaffe.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 spiseskje usaltet smør, til stekepannen
  • 1 stang usaltet smør
  • 1 kopp sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/4 kopp kakaopulver
  • En klype salt
  • 1 spiseskje rød matfarge
  • 1 teskje eddik
  • 2 egg
  • 3/4 kopp hvetemel
  • 1/4 kopp hakkede ristet valnøtter
  • 225 gram kremost, myknet
  • 1/4 kopp sukker
  • 1 egg
  • 1/8 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Spesialutstyr: 20 x 20 cm bakeform
  3. 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  4. 4Smør en 20 x 20 cm bakeform og sett den til side.
  5. 5Brownielag: I en kjele på middels varme smelter du smøret. Ta smøret av varmen og hell det over i en stor bolle. Tilsett sukker, vanilje, kakaopulver, salt, matfarging og eddik, i den rekkefølgen, og rør mellom hver tilsetning. Visp eggene i en liten bolle og rør dem inn i kakaoblandingen. Vend inn melet til det er lett blandet. Rør inn valnøttene og hell røren i den forberedte bakeformen, og spar 1/4 kopp av røren til toppen.
  6. 6Kremostlag: Bland sammen kremost, sukker, egg og vanilje i en middels stor bolle. Fordel forsiktig kremostlaget over browniebøtten i formen. Klatt opp resten av brownierøren over kremostlaget. Bruk en pinne eller spissen av en kniv til å dra gjennom kremostblandingen for å lage et marengsmønster. Stek browniene i 30 minutter. Ta dem ut og la dem avkjøle på en rist før du skjærer i dem.