
Favoritt-Jell-O®-kaken
Lær hvordan du lager en deilig favoritt Jell-O® pai med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning og enkel å lage for alle ferdighetsnivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 2/3 kopp kokende vann
- 2. 1 pakke (ca. 170 g) blandet bærgelé (for eksempel Jell-O®)
- 3. 1 kopp is
- 4. 1/2 kopp kaldt vann
- 5. 1 beger (ca. 225 g) frossen pisket krem (for eksempel Cool Whip®), tint
- 6. 1 ferdiglaget grahamkjeksbunn (ca. 170 g)
Fremgangsmåte
- 1Kok opp vann og gelatin sammen i en bolle til gelatinen er helt oppløst. Tilsett is og kaldt vann; rør til isen er smeltet.
- 2Pisk den piskede kremen inn i gelatinblandingen til den er jevn. Sett i kjøleskapet til blandingen tykner, ca. 20 minutter.
- 3Hell gelatinblandingen i en grahamkjeksbunn og sett i kjøleskapet til den er stivnet, 4 timer til over natten.