Favoritt-Jell-O®-kaken

Favoritt-Jell-O®-kaken

Lær hvordan du lager en deilig favoritt Jell-O® pai med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning og enkel å lage for alle ferdighetsnivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 2/3 kopp kokende vann
  • 2. 1 pakke (ca. 170 g) blandet bærgelé (for eksempel Jell-O®)
  • 3. 1 kopp is
  • 4. 1/2 kopp kaldt vann
  • 5. 1 beger (ca. 225 g) frossen pisket krem (for eksempel Cool Whip®), tint
  • 6. 1 ferdiglaget grahamkjeksbunn (ca. 170 g)

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann og gelatin sammen i en bolle til gelatinen er helt oppløst. Tilsett is og kaldt vann; rør til isen er smeltet.
  2. 2Pisk den piskede kremen inn i gelatinblandingen til den er jevn. Sett i kjøleskapet til blandingen tykner, ca. 20 minutter.
  3. 3Hell gelatinblandingen i en grahamkjeksbunn og sett i kjøleskapet til den er stivnet, 4 timer til over natten.