Squash-sjokoladekake i muffinsform

Squash-sjokoladekake i muffinsform

oppskrift på saftige zucchini sjokoladekaker med sjokoladebiter, perfekte som cupcakes. enkel å lage og sunnere variant av klassisk dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 1 teskje natron
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 1/2 teskje malt kanel
  • 5. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 6. 4 spiseskjeer instant varm sjokoladeblanding
  • 7. 1/2 kopp smør
  • 8. 1/2 kopp olivenolje
  • 9. 1 3/4 kopper hvitt sukker
  • 10. 2 egg
  • 11. 1/2 kopp sur melk
  • 12. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 13. 2 1/2 kopper revet zucchini
  • 14. 1 kopp sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør og mel 18 muffinsformer eller bruk papirformer. Bland sammen mel, natron, salt, kanel, muskatnøtt og varm sjokoladeblanding. Sett til side.
  2. 22. I en stor bolle, pisk sammen smør, olivenolje og sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn eggene ett om gangen, deretter rør inn kulturmelk og vanilje. Rør inn melblandingen, bare til den er jevnt fordelt. Vend inn den revne zucchini og sjokoladechips. Hell røren i de forberedte formene.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 25 til 30 minutter, eller til toppen av muffinsene spretter tilbake når du lett trykker på den. Avkjøl i formene på en avkjølingsrist i minst 10 minutter før du fjerner dem fra muffinsformene. De er virkelig klissete og gode rett fra ovnen!