Sunburst Squash, zucchini og tomatfrittata med geitemelkrikotta

Sunburst Squash, zucchini og tomatfrittata med geitemelkrikotta

oppskrift på en smakfull frittata med sunburst squash, zucchini, tomat og geitmelk ricotta. enkel å lage og perfekt for en sunn frokost eller lett lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 ss solsikkeolje
  • Purre i skiver, bløtlagt og drenert
  • Sunburst (patty pan) squash, i terninger
  • 1/2 kopp zucchini, i terninger
  • 1/2 pund poteter, i terninger og blansjert
  • 4 egg
  • 1/4 kopp fløte (half and half)
  • 1/4 kopp geitmelkricotta
  • 3 ss revet Parmesan
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 rød tomat, skrellet og frøet (italiensk plommetomat, Brandywine)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en 25 cm panne over middels varme. Tilsett oljen. Surr purre til den er myk. Tilsett gresskar, zucchini og poteter. Kok til grønnsakene er møre, ca. 5 til 7 minutter.
  2. 2I en bolle pisker du egg og fløte; rør inn ricotta. Tilsett Parmesan, en klype salt og et lite kvern pepper. Pensle en ny panne lett med olje og varm opp over middels varme. Hell i eggeblandingen, deretter tomater, fulgt av den myke gresskar- og potetblandingen. Kok til eggene er faste.