
Sunburst Squash, zucchini og tomatfrittata med geitemelkrikotta
oppskrift på en smakfull frittata med sunburst squash, zucchini, tomat og geitmelk ricotta. enkel å lage og perfekt for en sunn frokost eller lett lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 ss solsikkeolje
- Purre i skiver, bløtlagt og drenert
- Sunburst (patty pan) squash, i terninger
- 1/2 kopp zucchini, i terninger
- 1/2 pund poteter, i terninger og blansjert
- 4 egg
- 1/4 kopp fløte (half and half)
- 1/4 kopp geitmelkricotta
- 3 ss revet Parmesan
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 rød tomat, skrellet og frøet (italiensk plommetomat, Brandywine)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en 25 cm panne over middels varme. Tilsett oljen. Surr purre til den er myk. Tilsett gresskar, zucchini og poteter. Kok til grønnsakene er møre, ca. 5 til 7 minutter.
- 2I en bolle pisker du egg og fløte; rør inn ricotta. Tilsett Parmesan, en klype salt og et lite kvern pepper. Pensle en ny panne lett med olje og varm opp over middels varme. Hell i eggeblandingen, deretter tomater, fulgt av den myke gresskar- og potetblandingen. Kok til eggene er faste.