Pappas escarolesuppe med bønner

Pappas escarolesuppe med bønner

Lær hvordan du lager en velsmakende og næringsrik escarolesuppe med bønner, perfekt for en sunn og mettende middag. En enkel oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 løk, hakket
  • 6 kopper vann
  • 6 terninger kyllingbuljong
  • 3 bokser (15 oz) cannellini-bønner, drenert og skylt
  • 1 boks (16 oz) hakkede tomater
  • salt og pepper etter smak
  • 450 g torn escarole
  • 6 hvitløksfedd, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stor gryte over middels varme. Rør inn løken og kok til den har myknet og blitt gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett vann, kyllingbuljong, cannellini-bønner og hakkede tomater. Krydre med salt og pepper etter smak. Kok opp over høy varme; skru ned varmen til middels-lav og la det småkoke i 30 minutter.
  2. 2Rør inn den revne escarolen, og la det småkoke videre til escarolen er mør, ca. 30 minutter. Tilsett hvitløken og kok i ytterligere 5 til 10 minutter før servering.