Stekt fersk mais
Lær hvordan du lager sauteret fersk mais på en enkel måte. Perfekt som tilbehør til sommermåltidet. Rask, enkel og smakfull oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 til 10 ører mais på stilk (gul eller hvit mais)
- 3 spiseskjeer usaltet smør
- 1 teskje kosher salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Fjern hus og silke fra maisen, og skjær av kornene så nær husken som mulig uten å fjerne noe av den. Du skal ha omtrent 7 kopper med korn.
- 2Smelt smøret i en stor, tykk stekepanne. Tilsett mais, salt og pepper, og stek uten lokk på middels lav varme i 8 til 10 minutter, rør av og til, til all stivelsen i maisen er borte. Smak til med salt og pepper, og server.