Sjokoladekake i kopp
oppskrift på rask og enkel sjokoladekake i kopp som kan lages på få minutter i mikrobølgeovnen. perfekt for søte cravings når som helst.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 6 minutter
Porsjoner: 1
dessert
Ingredienser
- 3 spiseskjeer hvetemel
- 3 spiseskjeer sukker
- 2 spiseskjeer kakaopulver
- 1/4 teskje bakepulver
- En klype salt, valgfritt
- 3 spiseskjeer melk
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
- En liten skvett vaniljeekstrakt, valgfritt
- 3 spiseskjeer sjokoladeknapper
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: en 340-gram mikrobølgesikker keramikkopp og en mikrobølgeovn.
- 2Ha melet, sukkeret, kakaopulveret, bakepulveret og saltet, hvis du bruker det, i en mikrobølgesikker keramikkopp på 340 gram. Bland grundig med en gaffel. Tilsett melken, vegetabilsk olje og vanilje, hvis du bruker det, og rør til det er jevnt. Rør inn sjokoladebitene.
- 3Stek i mikrobølgeovnen på høy effekt i 90 sekunder. Ikke overkok, ellers blir kaken tørr. La den avkjøle i 2 til 3 minutter før du spiser den.