Sjokoladekake i kopp

Sjokoladekake i kopp

oppskrift på rask og enkel sjokoladekake i kopp som kan lages på få minutter i mikrobølgeovnen. perfekt for søte cravings når som helst.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 6 minutter
Porsjoner: 1
dessert

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer hvetemel
  • 3 spiseskjeer sukker
  • 2 spiseskjeer kakaopulver
  • 1/4 teskje bakepulver
  • En klype salt, valgfritt
  • 3 spiseskjeer melk
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • En liten skvett vaniljeekstrakt, valgfritt
  • 3 spiseskjeer sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: en 340-gram mikrobølgesikker keramikkopp og en mikrobølgeovn.
  2. 2Ha melet, sukkeret, kakaopulveret, bakepulveret og saltet, hvis du bruker det, i en mikrobølgesikker keramikkopp på 340 gram. Bland grundig med en gaffel. Tilsett melken, vegetabilsk olje og vanilje, hvis du bruker det, og rør til det er jevnt. Rør inn sjokoladebitene.
  3. 3Stek i mikrobølgeovnen på høy effekt i 90 sekunder. Ikke overkok, ellers blir kaken tørr. La den avkjøle i 2 til 3 minutter før du spiser den.