Nudel Kugel

Nudel Kugel

Lær hvordan du lager en deilig noodle kugel med vår enkle oppskrift. Perfekt for en søt dessert eller som en del av festmåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 pund brede eggnudler
  • 5 ekstra store egg
  • 4 kopper halv og halv
  • 1/4 kopp lys brunt sukker, pakket
  • 2 teskjeer ren vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1 1/2 spiseskjeer kosher-salt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 kopp ricottaost
  • 1 kopp gyldne rosiner

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en ildfast form på 25 x 33 x 6 cm.
  3. 3Hell litt olje i en stor kjele med kokende, saltet vann. Kok nudlene i 6 til 8 minutter, til de er møre. Sil av vannet.
  4. 4I en stor bolle, visp sammen egg, fløte, brunt sukker, vanilje, kanel, salt og pepper. Rør inn ricotta og rosiner. Tilsett de avdryppede nudlene.
  5. 5Hell nudelblandingen i den smurte formen. Plasser den fylte formen i en større panne, og hell i nok varmt vann til å nå halvveis opp på sidene. Dekk hele opplegget med aluminiumsfolie.
  6. 6Stek i 45 minutter, fjern deretter folien og stek i ytterligere 45 minutter, eller til eggekremen akkurat har stivnet.