
Klassisk varm sjokolade
oppskrift på klassisk varm sjokolade, perfekt for kalde vinterdager. enkel å lage og deilig å nyte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Ingredienser
- 3 kopper melk
- 1 kopp kremfløte
- 1/2 kopp sukker
- 1/4 kopp usøtet kakaopulver
- Kosher-salt
- 170 gram melk sjokolade, hakket
- 1 teskje ren vaniljeekstrakt
- Marshmallows eller pisket krem, til topping
Fremgangsmåte
- 1Bland melk, kremfløte, sukker, kakaopulver og en klype salt i en middels kjele. Kok opp på middels varme, og visp av og til, til sukkeret og kakaopulveret er oppløst og melken damper; ikke la det koke.
- 2Visp inn halvparten av den hakkede sjokoladen til den er smeltet, og deretter resten av sjokoladen til det blir jevnt. Ta av varmen og visp inn vaniljen. Hell i kopper og topp med marshmallows eller pisket krem.
- 3Fotograf: Levi Brown