Hello Fresh Mobile Banner
Den beste sjokoladechipkaken noensinne

Den beste sjokoladechipkaken noensinne

oppskrift på den beste sjokoladekjeks som er myk, sprø og full av sjokoladestykker. perfekt for enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 ½ kopp hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje salt
  • 1 kopp (2 staver) usaltet smør, romtemperert
  • 1 ½ kopper brunt sukker
  • ½ kopp sukker
  • 2 store egg
  • 1 teskje vanilje
  • 2 kopper (12-unse pakke) sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 2Legg bakepapir på stekeplatene eller spray dem med non-stick bakefett.
  3. 3Ha melet, natronen og saltet i en bolle og rør det sammen med en visp. Sett til side.
  4. 4Bruk en hånd- eller standmikser og pisk smøret til det blir lysere i fargen. Tilsett sakte sukkeret og pisk til det er lyst og luftig.
  5. 5Tilsett eggene ett om gangen og pisk til de er godt innarbeidet. Rør inn vaniljen.
  6. 6Ha melblandingen i litt etter litt på lav hastighet, og rør inn sjokoladebitene til slutt.
  7. 7Ha deigen i teskjeer og legg dem med ca. 5 cm mellomrom på de forberedte stekeplatene.
  8. 8Stek kakene til de er lett brune rundt kantene, ca. 12–15 minutter.
  9. 9La kakene avkjøle i noen minutter før de flyttes over på avkjølingsrist for å bli helt kalde.