Den beste sjokoladechipkaken noensinne

Den beste sjokoladechipkaken noensinne

oppskrift på den beste sjokoladekjeks som er myk, sprø og full av sjokoladestykker. perfekt for enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 ½ kopp hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje salt
  • 1 kopp (2 staver) usaltet smør, romtemperert
  • 1 ½ kopper brunt sukker
  • ½ kopp sukker
  • 2 store egg
  • 1 teskje vanilje
  • 2 kopper (12-unse pakke) sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 2Legg bakepapir på stekeplatene eller spray dem med non-stick bakefett.
  3. 3Ha melet, natronen og saltet i en bolle og rør det sammen med en visp. Sett til side.
  4. 4Bruk en hånd- eller standmikser og pisk smøret til det blir lysere i fargen. Tilsett sakte sukkeret og pisk til det er lyst og luftig.
  5. 5Tilsett eggene ett om gangen og pisk til de er godt innarbeidet. Rør inn vaniljen.
  6. 6Ha melblandingen i litt etter litt på lav hastighet, og rør inn sjokoladebitene til slutt.
  7. 7Ha deigen i teskjeer og legg dem med ca. 5 cm mellomrom på de forberedte stekeplatene.
  8. 8Stek kakene til de er lett brune rundt kantene, ca. 12–15 minutter.
  9. 9La kakene avkjøle i noen minutter før de flyttes over på avkjølingsrist for å bli helt kalde.