
Paulas Savannah-Style Blue Crabs
oppskriften på paula's savannah-style blue crabs byr på en smakfull og enkel måte å lage krabber på, inspirert av sør-statene i usa.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 store spiseskjeer med krabbekrydder, for eksempel Old Bay
- 1 spiseskje hvit eddik
- 1 teskje svarte pepperkorn
- 6 blåkrabber
- Smeltet smør, til servering
- 2 tørre laurbærblader
- 2 sitroner, delt i to
- 2 hvitløksfedd, delt i to
- 1 bunt fersk persille, grovhakket
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett krabbekrydder, eddik, pepperkorn, laurbærblader, sitroner, hvitløk og persille i kjelen. Legg i krabbene og kok til de er røde, ca. 10 til 12 minutter. Bruk en hullsleiv for å ta opp krabbene, og la dem deretter avkjøle til de er håndterbare.
- 2Knekk krabbene over avis og plukk ut all den søte kjøttet. Server med smeltet smør.