Paulas Savannah-Style Blue Crabs

Paulas Savannah-Style Blue Crabs

oppskriften på paula's savannah-style blue crabs byr på en smakfull og enkel måte å lage krabber på, inspirert av sør-statene i usa.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 store spiseskjeer med krabbekrydder, for eksempel Old Bay
  • 1 spiseskje hvit eddik
  • 1 teskje svarte pepperkorn
  • 6 blåkrabber
  • Smeltet smør, til servering
  • 2 tørre laurbærblader
  • 2 sitroner, delt i to
  • 2 hvitløksfedd, delt i to
  • 1 bunt fersk persille, grovhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett krabbekrydder, eddik, pepperkorn, laurbærblader, sitroner, hvitløk og persille i kjelen. Legg i krabbene og kok til de er røde, ca. 10 til 12 minutter. Bruk en hullsleiv for å ta opp krabbene, og la dem deretter avkjøle til de er håndterbare.
  2. 2Knekk krabbene over avis og plukk ut all den søte kjøttet. Server med smeltet smør.