Eplepai-fransk toast

Eplepai-fransk toast

oppskrift på apple pie french toast - en søt og smakfull frokostrett med epler og kanel, perfekt for helgen eller en spesiell anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 Granny Smith eple
  • Sitronjuice
  • 2 spiseskjeer av I Can't Believe It's Not Smør!® Original Soft Spread
  • 2 godt pakket spiseskjeer med brunt sukker
  • 1/2 teskje Saigonkanel
  • 1/4 teskje allehånde
  • 2 spiseskjeer av I Can't Believe It's Not Smør!® Original Soft Spread
  • 1 godt pakket spiseskje med brunt sukker
  • 1/2 teskje Saigonkanel
  • 2 skiver fullkornsbrød (eller ditt favorittbrød)
  • Kanelpålegg (fra ovennevnte)

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern skallet fra Granny Smith-appleen. Kutt eplet i små, tynne biter. Legg eplebitene i en liten bolle og press litt sitronsaft over for å forhindre at de blir brune. I en liten panne tilsetter du I Can't Believe It's Not Smør!® Original Soft Spread, brunt sukker, Saigon-kanel og allehånde. Sett pannen på middels høy varme og rør om. Når spredningen har smeltet, tilsetter du eplebitene. Fortsett å koke over middels varme i 5–6 minutter, og rør jevnlig.
  2. 2Ha alle ingrediensene til kanelspredningen i en liten bolle og bland godt til alt er jevnt fordelt.
  3. 3Lett påfør kanelspredningen på begge sider av brødet, og legg det deretter i en stor panne.
  4. 4Rist brødet i pannen over middels varme, og snu det hver 1–2 minutt til begge sider er jevnt ristet.
  5. 5Når brødet er ristet, fjern det fra pannen og legg det på en tallerken. Topp med epleblandingen.
  6. 6Valgfritt – topp med hakkede valnøtter, rosiner og/eller pisket krem.
  7. 7Næringsinformasjon per porsjon
  8. 8Kalorier 350, kalorier fra fett 160, mettet fett 4,5 g, transfett 0 g, totalt fett 17 g, kolesterol 0 mg, natrium 320 mg, totale karbohydrater 46 g, sukker 31 g, kostfiber 5 g, protein 4 g, vitamin A 25 %, vitamin C 15 %, kalsium 8 %, jern 6 %.