
Eplepai-fransk toast
oppskrift på apple pie french toast - en søt og smakfull frokostrett med epler og kanel, perfekt for helgen eller en spesiell anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 Granny Smith eple
- Sitronjuice
- 2 spiseskjeer av I Can't Believe It's Not Smør!® Original Soft Spread
- 2 godt pakket spiseskjeer med brunt sukker
- 1/2 teskje Saigonkanel
- 1/4 teskje allehånde
- 2 spiseskjeer av I Can't Believe It's Not Smør!® Original Soft Spread
- 1 godt pakket spiseskje med brunt sukker
- 1/2 teskje Saigonkanel
- 2 skiver fullkornsbrød (eller ditt favorittbrød)
- Kanelpålegg (fra ovennevnte)
Fremgangsmåte
- 1Fjern skallet fra Granny Smith-appleen. Kutt eplet i små, tynne biter. Legg eplebitene i en liten bolle og press litt sitronsaft over for å forhindre at de blir brune. I en liten panne tilsetter du I Can't Believe It's Not Smør!® Original Soft Spread, brunt sukker, Saigon-kanel og allehånde. Sett pannen på middels høy varme og rør om. Når spredningen har smeltet, tilsetter du eplebitene. Fortsett å koke over middels varme i 5–6 minutter, og rør jevnlig.
- 2Ha alle ingrediensene til kanelspredningen i en liten bolle og bland godt til alt er jevnt fordelt.
- 3Lett påfør kanelspredningen på begge sider av brødet, og legg det deretter i en stor panne.
- 4Rist brødet i pannen over middels varme, og snu det hver 1–2 minutt til begge sider er jevnt ristet.
- 5Når brødet er ristet, fjern det fra pannen og legg det på en tallerken. Topp med epleblandingen.
- 6Valgfritt – topp med hakkede valnøtter, rosiner og/eller pisket krem.
- 7Næringsinformasjon per porsjon
- 8Kalorier 350, kalorier fra fett 160, mettet fett 4,5 g, transfett 0 g, totalt fett 17 g, kolesterol 0 mg, natrium 320 mg, totale karbohydrater 46 g, sukker 31 g, kostfiber 5 g, protein 4 g, vitamin A 25 %, vitamin C 15 %, kalsium 8 %, jern 6 %.