Eggs colombian

Eggs colombian

oppskrift på eggs colombian - en tradisjonell og velsmakende frokostrett fra colombia. enkel å lage og perfekt for en energisk start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 12 store egg
  • 2. Salt og pepper
  • 3. 6 vårløk, hvite og grønne deler
  • 4. Plommetomat eller ½ stor tomat
  • 5. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 6. 2 30-centimeters fullkornstortillaer

Fremgangsmåte

  1. 1Knus eggene i en bolle og tilsett litt salt og pepper. Pisk med en visp eller gaffel til det er godt blandet. Trim endene på vårløken og skjær den i tynne skiver. Du skal ha omtrent 1/2 kopp. Skjær tomaten i 1/2-tommers terninger. Du skal ha omtrent 1/2 kopp. Bruk en non-stick panne eller en støpejernsgryte, og varm opp oljen til den er varm over høy varme. Tilsett vårløk og tomat, samt litt salt og pepper. Stek under omrøring til tomaten er myknet, ca. 3 minutter. Hell i eggene og rør dem opp. Kok til de akkurat har stivnet. Legg tortillalefsene på en flat overflate. Fordel eggene jevnt over hver lefe, og legg dem i en stripe fra den ene siden av lefen til den andre, omtrent en tredjedel opp fra bunnen. Dra bunnen av lefen opp over eggene, og legg den inn i egget slik at den sitter godt, og rull den opp, som når man lager en nori-rull. Del rullene i to eller tre deler. Server umiddelbart, eller varm dem opp i en paninipresse før servering. Denne oppskriften er levert av en kokk, restaurant eller kulinarisk fagperson, og kan ha blitt redusert i størrelse fra en større oppskrift. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.