Dobbel lag med gresskarostekake

Dobbel lag med gresskarostekake

oppskrift på en deilig dobbel lag gresskar ostekake, perfekt for høstselskapet. enkel å lage og uimotståelig god.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 pakker kremost (à 8 unser), myknet
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 egg
  • 1 (23 cm) ferdiglaget grahamkjeksbunn
  • 1/2 kopp gresskarpuré
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1 klype malt nellik
  • 1 klype malt muskatnøtt
  • 1/2 kopp frossen pisket krem, tint

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle, bland kremost, sukker og vanilje. Pisk til det er glatt. Bland inn eggene ett om gangen. Ta ut 1 kopp av røren og fordel den i bunnen av en paibunn; sett til side.
  3. 3Tilsett gresskar, kanel, nellik og muskatnøtt i den gjenværende røren og rør forsiktig til det er godt blandet. Fordel forsiktig over røren i paibunnen.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 35 til 40 minutter, eller til midten nesten er stivnet. La den avkjøle, deretter sett den i kjøleskapet i 3 timer eller over natten. Pynt med pisket krem før servering.