
Dobbel lag med gresskarostekake
oppskrift på en deilig dobbel lag gresskar ostekake, perfekt for høstselskapet. enkel å lage og uimotståelig god.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 2 pakker kremost (à 8 unser), myknet
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 2 egg
- 1 (23 cm) ferdiglaget grahamkjeksbunn
- 1/2 kopp gresskarpuré
- 1/2 teskje malt kanel
- 1 klype malt nellik
- 1 klype malt muskatnøtt
- 1/2 kopp frossen pisket krem, tint
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 2I en stor bolle, bland kremost, sukker og vanilje. Pisk til det er glatt. Bland inn eggene ett om gangen. Ta ut 1 kopp av røren og fordel den i bunnen av en paibunn; sett til side.
- 3Tilsett gresskar, kanel, nellik og muskatnøtt i den gjenværende røren og rør forsiktig til det er godt blandet. Fordel forsiktig over røren i paibunnen.
- 4Stek i den forvarmede ovnen i 35 til 40 minutter, eller til midten nesten er stivnet. La den avkjøle, deretter sett den i kjøleskapet i 3 timer eller over natten. Pynt med pisket krem før servering.