
Peachy Keen iskrem
oppskriften på peachy keen ice cream gir deg en kremet og smakfull iskrem perfekt for sommerdager. enkel å lage og utrolig deilig!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 2 pund modne fersken
- 1 spiseskje sitronsaft
- 3/4 kopp sukker
- 1 kopp melk og 3 kopper kremfløte
- 1 spiseskje ren vaniljeekstrakt
- 4 store eggeplommer
Fremgangsmåte
- 1Skrell, fjern kjernene og skjær fersken i skiver, og spar skinn og kjernene. Bland ferskenskivene, sitronsaft og 1/4 kopp sukker, og sett til side.
- 2I en kjele, bland melk, fløte, resten av sukkeret, vanilje og ferskenskinn og kjernene; kok opp under omrøring på middels varme i 10 minutter. Ikke la det koke. Ta av varmen.
- 3Ha eggeplommene i en bolle, og visp kontinuerlig mens du heller i 1 kopp av den varme melkeblandingen; fortsett å vispe til det er jevnt.
- 4Hell langsomt eggeblandingen tilbake i den varme melkeblandingen i kjelen, og visp kontinuerlig til det er jevnt. Sett kjelen over middels varme og rør konstant til blandingen er tykk nok til å dekke baksiden av en skje (6 til 8 minutter). Blandingen skal aldri koke.
- 5Avkjøl til romtemperatur og sil over i en bolle.
- 6Mos de reserverte ferskenene i en food processor til en jevn puré. Rør inn i melkeblandingen og frys i en iskremmaskin i henhold til produsentens anvisninger.