Chef Johns bakte gresskar med kastanjeskall
oppskrift på chef john's bakt kastanjegrønnkål. enkel og smakfull rett perfekt for høsten. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 acorn squash, delt i to på langs og fjernet frø
- 2 spiseskjeer fersk appelsinjuice
- salt etter smak
- 2 spiseskjeer usaltet smør
- 2 spiseskjeer lønnesirup
- 1 spiseskje brunt sukker
- nykvernet svart pepper etter smak
- en klype cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Skjær riller i squashen ved å lage 1/4-tommers dype snitt i kjøttet. Plasser den i en ildfast form. Pensle med appelsinjuice og strø over salt.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til den er lett brunet, ca. 30 minutter.
- 4I mellomtiden, la smør, lønnesirup, brunt sukker, svart pepper og cayennepepper småkoke i en liten panne på middels varme til det er glatt og sukkeret har løst seg opp, ca. 3 minutter, rør av og til.
- 5Ta squashen ut av ovnen. Hell ut eventuell væske som har samlet seg i squashen. Pensle hver halvdel med glasuren. Sett tilbake i ovnen til den er mør, ca. 20 minutter til. Skje oppsamlet glasur fra bunnen av squashen over kantene. Krydre med mer salt, hvis ønskelig.