Grillet marinert London Broil

Grillet marinert London Broil

Lær hvordan du lager perfekt grilled marinated london broil. En enkel og smakfull oppskrift for grillentusiaster. Perfekt til sommergrilling!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 store hvitløksfedd
  • 2. 1 teskje salt
  • 3. 1/4 kopp tørr rødvin
  • 4. 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 5. 1 spiseskje soyasaus
  • 6. 1 teskje honning
  • 7. 680 gram indrefilet av storfe (London broil)

Fremgangsmåte

  1. 11. Finhakk hvitløken til en pasta med salt, og blend den i en blender sammen med salt, rødvin, balsamicoeddik, soyasaus og honning.
  2. 22. I en kraftig, forsegbar plastpose, bland London broil med marinaden. Lukk posen, press ut overflødig luft, og legg den i en grunn bakeform. Mariner biffen, avkjølt, og snu den av og til, i minst 4 timer og opp til 24 timer.
  3. 33. La biffen komme til romtemperatur før grilling. Ta biffen ut av marinaden, la overflødig væske renne av, og grill den på en oljet rist plassert 13–15 cm over glødende kull, i 7–9 minutter på hver side for medium-rare. Overfør biffen til et skjærebrett og la den hvile i 10 minutter.
  4. 44. Hold kniven i en 45-graders vinkel, og skjær biffen på tvers av fibrene i tynne skiver. Server med tomater.