Grillet marinert London Broil
Lær hvordan du lager perfekt grilled marinated london broil. En enkel og smakfull oppskrift for grillentusiaster. Perfekt til sommergrilling!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 5 store hvitløksfedd
- 2. 1 teskje salt
- 3. 1/4 kopp tørr rødvin
- 4. 1/4 kopp balsamicoeddik
- 5. 1 spiseskje soyasaus
- 6. 1 teskje honning
- 7. 680 gram indrefilet av storfe (London broil)
Fremgangsmåte
- 11. Finhakk hvitløken til en pasta med salt, og blend den i en blender sammen med salt, rødvin, balsamicoeddik, soyasaus og honning.
- 22. I en kraftig, forsegbar plastpose, bland London broil med marinaden. Lukk posen, press ut overflødig luft, og legg den i en grunn bakeform. Mariner biffen, avkjølt, og snu den av og til, i minst 4 timer og opp til 24 timer.
- 33. La biffen komme til romtemperatur før grilling. Ta biffen ut av marinaden, la overflødig væske renne av, og grill den på en oljet rist plassert 13–15 cm over glødende kull, i 7–9 minutter på hver side for medium-rare. Overfør biffen til et skjærebrett og la den hvile i 10 minutter.
- 44. Hold kniven i en 45-graders vinkel, og skjær biffen på tvers av fibrene i tynne skiver. Server med tomater.