Fransk toast med karamelliserte pekannøtter, jordbær og krem

Fransk toast med karamelliserte pekannøtter, jordbær og krem

oppskrift på deilig french toast med karamelliserte pecans, friske jordbær og krem, perfekt til frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 pund ferske jordbær, skivet
  • 2. 1/2 kopp pluss 3 spiseskjeer sukker
  • 3. 3/4 kopp kremfløte
  • 4. 8 unser kremost, romtemperert
  • 5. 4 egg
  • 6. 1/4 kopp melk
  • 7. 2 teskjeer malt kanel
  • 8. 4 skiver (1 1/2 tommer tykke) gammelt briochebrød
  • 9. 3 spiseskjeer smør
  • 10. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 11. 1/4 kopp brunt sukker
  • 12. Spesialutstyr: food processor

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en middels stor bolle, bland sammen jordbær og 1/2 kopp sukker. Sett til side.
  3. 3I en foodprocessor, blend sammen kremfløte, kremost og 1 spiseskje sukker til det blir tykt og kremaktig.
  4. 4I en ildfast form, visp sammen egg, melk, kanel og de resterende 2 spiseskjeene sukker.
  5. 5Legg brødskivene i formen og la dem trekke på hver side til de er godt dekket og gjennombløtt.
  6. 6I en stor stekepanne eller på en takke, smelt 1 spiseskje smør over middels varme.
  7. 7Ta ut brødskivene og la dem renne av, og kok dem til de er gylne, snu en gang, ca. 5 til 7 minutter.
  8. 8I mellomtiden, i en stekepanne over middels varme, tilsett pekannøtter, brunt sukker og 2 spiseskjeer smør.
  9. 9Rør til sukkeret har smeltet og pekannøttene er dekket og klissete.
  10. 10Server fransk toast med en klatt krem, klissete pekannøtter og jordbær.