Fransk toast med karamelliserte pekannøtter, jordbær og krem
oppskrift på deilig french toast med karamelliserte pecans, friske jordbær og krem, perfekt til frokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 pund ferske jordbær, skivet
- 2. 1/2 kopp pluss 3 spiseskjeer sukker
- 3. 3/4 kopp kremfløte
- 4. 8 unser kremost, romtemperert
- 5. 4 egg
- 6. 1/4 kopp melk
- 7. 2 teskjeer malt kanel
- 8. 4 skiver (1 1/2 tommer tykke) gammelt briochebrød
- 9. 3 spiseskjeer smør
- 10. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 11. 1/4 kopp brunt sukker
- 12. Spesialutstyr: food processor
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en middels stor bolle, bland sammen jordbær og 1/2 kopp sukker. Sett til side.
- 3I en foodprocessor, blend sammen kremfløte, kremost og 1 spiseskje sukker til det blir tykt og kremaktig.
- 4I en ildfast form, visp sammen egg, melk, kanel og de resterende 2 spiseskjeene sukker.
- 5Legg brødskivene i formen og la dem trekke på hver side til de er godt dekket og gjennombløtt.
- 6I en stor stekepanne eller på en takke, smelt 1 spiseskje smør over middels varme.
- 7Ta ut brødskivene og la dem renne av, og kok dem til de er gylne, snu en gang, ca. 5 til 7 minutter.
- 8I mellomtiden, i en stekepanne over middels varme, tilsett pekannøtter, brunt sukker og 2 spiseskjeer smør.
- 9Rør til sukkeret har smeltet og pekannøttene er dekket og klissete.
- 10Server fransk toast med en klatt krem, klissete pekannøtter og jordbær.