Peanøttsmør og syltetøy-swirled iskrem med vaniljekjeks

Peanøttsmør og syltetøy-swirled iskrem med vaniljekjeks

oppskrift på kremet iskrem med peanøttsmør og jelly, svøpt inn i vaniljekjeks – en perfekt sommerdessert for hele familien

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper lettvaniljeis, myknet
  • 1/4 kopp druesyltetøy eller jordbærsyltetøy
  • 1/4 kopp glatt peanøttsmør
  • 8 vaniljekjeks
  • Strøssel
  • Sjokoladeknapper
  • Peanøtter
  • Sjokoladesaus
  • Mini sjokoladekjeks (anbefalt: Oreos)

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle blander du iskremen, druegeléen og det jevne peanøttsmøret. Rør forsiktig for å blande det, slik at det dannes striper av gelé og peanøttsmør i iskremen. Fordel blandingen i 4 dessertskåler. Pynt hver skål med 2 vaniljekjeks og ulike toppings, hvis ønskelig.