
Peanøttsmør og syltetøy-swirled iskrem med vaniljekjeks
oppskrift på kremet iskrem med peanøttsmør og jelly, svøpt inn i vaniljekjeks – en perfekt sommerdessert for hele familien
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 2 kopper lettvaniljeis, myknet
- 1/4 kopp druesyltetøy eller jordbærsyltetøy
- 1/4 kopp glatt peanøttsmør
- 8 vaniljekjeks
- Strøssel
- Sjokoladeknapper
- Peanøtter
- Sjokoladesaus
- Mini sjokoladekjeks (anbefalt: Oreos)
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du iskremen, druegeléen og det jevne peanøttsmøret. Rør forsiktig for å blande det, slik at det dannes striper av gelé og peanøttsmør i iskremen. Fordel blandingen i 4 dessertskåler. Pynt hver skål med 2 vaniljekjeks og ulike toppings, hvis ønskelig.