
Lemony Sunshine Cupcakes
oppskrift på lemony sunshine cupcakes – perfekte til sommerdesserter eller når du vil ha noe friskt og søtt. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1 1/3 kopper shortbread-kjeks smuler (22 Lorna Doone Shortbread-kjeks)
- 1/4 kopp sukker
- 4 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
- 225 gram kremost, romtemperert
- 1/2 kopp rømme
- 2 store egg, romtempererte
- 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 1/4 kopp vann
- 1 liten eske (3,4 unser) instant sitronpudding
- 1 eske (18,25 unser) sitronkakemiks (anbefalt: Betty Crocker Super Moist)
- 1/3 kopp sitronkrem
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Linj to standard muffinsformer med 16 papirformer, og sett til side.
- 2Bland shortbread-kjeks-smuler, sukker og smeltet smør i en middels stor bolle; rør godt sammen og sett til side.
- 3I bakebollen til en elektrisk mikser utstyrt med flatpisker, pisk kremost og rømme til det er glatt. Tilsett egg ett om gangen og bland bare til det er godt kombinert. Skrap ned sidene av bollen. Tilsett vegetabilsk olje, vann og pakken med sitronpudding. Bland til det er jevnt fordelt. Tilsett kakeblandingen og pisk på middels hastighet i 2 til 3 minutter. Røren vil være ganske tykk.
- 4Legg en lett toppet spiseskje med shortbread-kjeks-smuler i bunnen av hver forberedt muffinsform. Bruk fingrene eller bunnen av et lite glass til å presse smulene godt ned i bunnen av hver muffinsform. Sett til side resten av shortbread-kjeks-smulene til topping.
- 5Bruk en iskremkule med 1/4 kopp kapasitet og legg en jevn skje med røre i hver muffinsform.
- 6Fyll sitronkremen i en liten, resealable pose til sandwichstørrelse, og fjern luften før du forsegler posen. Klem kremen til ett hjørne av posen, og bruk saks til å klippe av en ¼-tommers spiss fra hjørnet. Sett til side.
- 7Med en fuktet finger eller enden av en tresleiv dyppet i vann, lag en liten fordypning i midten av hver cupcake. Pisk ¾ til 1 teskje sitronkrem inn i hver fordypning. Strø jevnt over toppene av cupcakes med resten av shortbread-smulene.
- 8Stek i 21 til 23 minutter, og snu på formene halvveis i steketiden, til kantene av cupcakes er lett gyldne.
- 9Server cupcakes varme rett fra ovnen eller i romtemperatur.
- 10En seer, som kanskje ikke er profesjonell baker, har levert denne oppskriften. Kjøkkenet på Food Network har ikke testet oppskriften, og vi kan derfor ikke garantere resultatene.




