Kokospai

Kokospai

Lær hvordan du lager en deilig kokosnøttpai med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommerfest eller koselige helger. Enkel å lage og himmelsk godt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvitt sukker
  • 2. 2 spiseskjeer hvetemel
  • 3. 1/2 kopp smør
  • 4. 3 egg
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 1 kopp melk
  • 7. 1 kopp kokosflak
  • 8. 1 oppskrift paideig for en 23 cm enkeltbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland melet med sukkeret. Pisk inn smør og egg. Bland inn vanilje og melk til det er godt blandet. Vend inn kokos. Hell i den forberedte paibunnen.
  2. 22. Stek ved 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit) i én time. Avkjøl helt før du skjærer i den.