Kokospai
Lær hvordan du lager en deilig kokosnøttpai med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommerfest eller koselige helger. Enkel å lage og himmelsk godt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvitt sukker
- 2. 2 spiseskjeer hvetemel
- 3. 1/2 kopp smør
- 4. 3 egg
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 1 kopp melk
- 7. 1 kopp kokosflak
- 8. 1 oppskrift paideig for en 23 cm enkeltbunnspai
Fremgangsmåte
- 11. Bland melet med sukkeret. Pisk inn smør og egg. Bland inn vanilje og melk til det er godt blandet. Vend inn kokos. Hell i den forberedte paibunnen.
- 22. Stek ved 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit) i én time. Avkjøl helt før du skjærer i den.