Bær- og kremfylte pannekaker

Bær- og kremfylte pannekaker

Lær hvordan du lager deilige berries and cream crepes med friske bær og krem. En perfekt dessert for sommeren eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper ferske, blandede bær
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 1/2 sitron
  • 1/2 kopp rømme
  • 4 crepes
  • Bærkrem, oppskrift følger
  • 2 kopper frosne bær (tint)
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 2 teskjeer sitronsaft
  • 2 spiseskjeer rom, brandy eller Chambord

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle blander du bær, sukker og en skvett sitron. Rør forsiktig for å blande. Smør 2 spiseskjeer rømme over pannekaken. Topp med en fjerdedel av bærblandingen. Brett inn i fire deler og server med bærsaus. Gjenta med resten av ingrediensene.
  2. 2I en blender blander du alle ingrediensene. Kjør til det er jevnt. Sil gjennom en finmasket sikt for å fjerne frøene, og sett i kjøleskapet til du skal servere.