Neelys BBQ Pulled Pork Egg Rolls

Neelys BBQ Pulled Pork Egg Rolls

oppskriften på neely's bbq pulled pork egg rolls er en smakfull forrett med saftig pulled pork og sprø eggruller. perfekt for en smakfull middag eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 900 gram svinekjøtt av type pork butt (2 pounds)
  • 2. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 3. 1 spiseskje røkt paprika
  • 4. 1/2 kopp Neely’s BBQ-saus, pluss mer til å dryppe over og servere
  • 5. 1/2 kopp eplejuice
  • 6. 2 spiseskjeer eplesidereddik
  • 7. 1 dash hot sauce (anbefalt: Tabasco)
  • 8. 1 dash Worcestershire-saus
  • 9. 1 dash soyasaus
  • 10. 3/4 kopp ferskenmarmelade
  • 11. 3 spiseskjeer risvinseddik
  • 12. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 13. 1 spiseskje revet ingefær
  • 14. 1 teskje rød pepperflak
  • 15. Peanørolje, til steking
  • 16. 1 egg, pisket, til eggebad
  • 17. 1 spiseskje vann
  • 18. 10 eggrull-omslag
  • 19. 1 pint coleslaw (anbefalt: Neely’s Sweet and Spicy Coleslaw)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2For svinekjøttet:
  3. 3Forvarm ovnen til 160°C (325°F).
  4. 4Krydre svinebryggen med salt, pepper og røkt paprika.
  5. 5Legg kjøttet i en liten norsk gryte sammen med BBQ-saus, eplejuice, eddik, hot sauce, Worcestershire-saus og soyasaus.
  6. 6Dekk gryten godt med lokket og sett den i ovnen til svinekjøttet er ekstremt mørt, ca. 2 timer.
  7. 7Ta gryten ut av ovnen og la den avkjøle litt før du river kjøttet i små biter.
  8. 8Bruk to gafler for å rive kjøttet i gryten, slik at det kan absorbere mer av smakene fra kokevæsken. La det avkjøle.
  9. 9For dippesausen:
  10. 10Mens svinekjøttet koker, bland alle ingrediensene til dippesausen i en liten bolle.
  11. 11Sausen kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 3 dager i en lufttett beholder.
  12. 12For eggrullene:
  13. 13Varm opp nok peanøttolje i en dypfryer eller en tykkbunnet kjele til 175°C (350°F).
  14. 14Pisk egget og vannet sammen i en liten bolle. Sett til side.
  15. 15Pakk ut eggrullarkene. Pensle kantene med eggeblandingen og legg dem på arbeidsflaten med trekantkantene pekende mot deg.
  16. 16Fordel litt av svinekjøttet på den nederste tredjedelen av hver ark.
  17. 17Topp kjøttet jevnt med coleslaw.
  18. 18 Brett den nederste delen av arket over fyllet.
  19. 19 Brett inn begge sidene og rull arket helt opp.
  20. 20 Trykk på de åpne kantene for å forsegle rullene godt, og legg dem med skjøten ned på et fat.
  21. 21Stek eggrullene i omganger i dypfryseren, og vend dem med tang, til de er sprø og gyllenbrune, ca. 2 minutter.
  22. 22 Ta dem ut av oljen og la dem renne av på et papirhåndkle.
  23. 23 Overfør eggrullene til et serveringsfat og server varme sammen med fersk nektarinedipp.