Hello Fresh Mobile Banner
Krabbekaker

Krabbekaker

Lær hvordan du lager deilige crabcakes med denne enkle oppskriften. Perfekt for forretter eller middagen, med sprø utside og saftig innside.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp majones
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • En klype Worcestershire-saus
  • 1/2 kopp finhakket vårløk, både lys og mørk del
  • 1 teskje salt
  • 1 stort egg, lett pisket
  • 450 gram krabbekjøtt, renset
  • 1/4 kopp (eller mer) ferske brødsmuler
  • Tabasco-saus
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2 spiseskjeer smør
  • Mel til å dyppe i
  • Cole slaw laget med strimler av gulrot, rød paprika og persille

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle blander du majones, sennep, Worcestershire-saus, vårløk, 1 teskje salt og egg. Tilsett krabbekjøttet og vend inn nok brødsmuler slik at krabbekakene akkurat holder sammen; smak til med Tabasco-saus. Sett blandingen i kjøleskapet i 30 minutter for å gjøre den lettere å håndtere. Form blandingen til 8 små kaker. Varm opp olje og smør i en non-stick panne. Dypp kakene i mel på begge sider og rist av overflødig mel. Kok forsiktig på lav varme i omtrent 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. La dem renne av seg og server over coleslaw.