.jpg?)
Agurksalat
lær hvordan du lager en deilig og frisk agurksalat med enkle ingredienser. perfekt som forrett eller tilbehør på varme dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 engelsk agurk
- 1 gulrot
- 1 liten rød løk
- 2/3 kopp destillert hvit eddik
- 1/4 kopp sukker
- 1/8 teskje cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Del agurken på langs og fjern frøene. Skjær agurk og gulrot i tynne skiver på tvers. Skjær løk i tynne skiver og legg det i en bolle sammen med agurk og gulrot. I en liten kjele varmer du opp eddik, sukker og cayennepepper over middels varme, mens du rører til sukkeret er oppløst. La eddikblandingen avkjøle, og hell den over grønnsakene. La salaten marinere i minst 2 timer og opptil 3 dager.