Hello Fresh Mobile Banner
Huckleberry eplecrisp

Huckleberry eplecrisp

oppskrift på huckleberry apple crisp, en smakfull og enkel dessert med bær og epler, perfekt for høstsesongen. lett å lage og deilig å servere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 kopper hvetemel
  • 2. 2 ½ kopper brunt sukker
  • 3. 2 ½ kopper hvitt sukker
  • 4. ¼ teskje kanel
  • 5. 1 pund kaldt smør
  • 6. 1 sitron, presset
  • 7. 4 Granny Smith- epler, skrellet, kjernet og skåret i skiver
  • 8. 5 pund frosne eller ferske huckleberries
  • 9. ¾ kopp hvetemel
  • 10. ¾ kopp hvitt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
  2. 22. Topping:
  3. 33. Bland de tørre ingrediensene i en bolle, tilsett terningkastet smør og skjær det inn i melet til du får en smuldrete konsistens. Sett til side i kjøleskapet.
  4. 44. Fyll:
  5. 55. Bland sitronsaft med eplene, og tilsett deretter hyllebærene. Rør godt sammen. Tilsett de resterende ingrediensene og bland godt.
  6. 66. Hell bær- og epleblandingen i en halv stekeplate med jevn fordeling. Fordel toppingen jevnt over bær- og epleblandingen. Trykk toppingen godt ned på bærene. Stek i 1 time eller til det er gyllent. Sjekk underveis for å se om det er ferdig. Ta ut av ovnen, la det avkjøle i 20 minutter, og server med vaniljeis.