
Huckleberry eplecrisp
oppskrift på huckleberry apple crisp, en smakfull og enkel dessert med bær og epler, perfekt for høstsesongen. lett å lage og deilig å servere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1. 4 kopper hvetemel
- 2. 2 ½ kopper brunt sukker
- 3. 2 ½ kopper hvitt sukker
- 4. ¼ teskje kanel
- 5. 1 pund kaldt smør
- 6. 1 sitron, presset
- 7. 4 Granny Smith- epler, skrellet, kjernet og skåret i skiver
- 8. 5 pund frosne eller ferske huckleberries
- 9. ¾ kopp hvetemel
- 10. ¾ kopp hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
- 22. Topping:
- 33. Bland de tørre ingrediensene i en bolle, tilsett terningkastet smør og skjær det inn i melet til du får en smuldrete konsistens. Sett til side i kjøleskapet.
- 44. Fyll:
- 55. Bland sitronsaft med eplene, og tilsett deretter hyllebærene. Rør godt sammen. Tilsett de resterende ingrediensene og bland godt.
- 66. Hell bær- og epleblandingen i en halv stekeplate med jevn fordeling. Fordel toppingen jevnt over bær- og epleblandingen. Trykk toppingen godt ned på bærene. Stek i 1 time eller til det er gyllent. Sjekk underveis for å se om det er ferdig. Ta ut av ovnen, la det avkjøle i 20 minutter, og server med vaniljeis.