Hello Fresh Mobile Banner
Søte løktartetter

Søte løktartetter

oppskrift på søte løkterter som er perfekte som forrett eller tapas. enkel å lage, smakfull og ideell for sommer- og høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 4 spiseskjeer smør
  • 2. 1 Vidalia-løk eller annen søt løk, hakket, ca. 3 kopper
  • 3. 1 pakke (15 unser) ferdiglaget paibunn (anbefalt: Pillsbury)
  • 4. 1 stort egg
  • 5. 1/3 kopp lettrømme
  • 6. 1/2 (1,3 unser) pose med gull-løksuppeblanding (anbefalt: Lipton)
  • 7. 1 teskje finhakket urter (anbefalt: Spice Islands)
  • 8. 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
  2. 22. Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk og kok til den er gyllenbrun. Sett til side for å avkjøle.
  3. 3Unngå å rulle ut paideigen én og én. Bruk en rund utstikker på 6,5 cm og stikk ut så mange runder som mulig (omtrent 14 til 16), og sett til side til overskuddsmateriale. Gjenta med den andre paideigen.
  4. 4Samle sammen restdeigen og stikk ut så mange runder som nødvendig for å få totalt 24.
  5. 5Før deigen inn i mini-muffinsformer. Sett i ovnen og stek i 10 til 12 minutter. Ta ut og sett til side.
  6. 6I en liten bolle, visp sammen egg, fløte, den gyldne løksuppen og urter. Sett til side.
  7. 7Fordel løken i små paibunner, omtrent ½ teskje i hver.
  8. 8Bland eggeblandingen og fyll paibunnene slik at løken er dekket. Topp hver med ½ teskje ost.
  9. 9Stek i 45 til 50 minutter.