Hello Fresh Mobile Banner
Flott gazpacho

Flott gazpacho

Lær hvordan du lager en deilig gazpacho, en kald spansk suppe perfekt for varme sommerdager. Enkel oppskrift og tips for best resultat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kopper tomatjuice
  • 1 pint fersk mild salsa kjøpt i butikken
  • 2 røde paprika, fjernet frø og hakket
  • 1 agurk, skrelt, fjernet frø og hakket
  • 1 kopp løk- og hvitløkskrydret croutoner
  • 1/2 kopp lavsalt hermetisk kyllingkraft
  • 1/3 kopp hakket fersk koriander
  • 4 store hvitløksfedd
  • 2 spiseskjeer balsamico- eller rødvinseddik
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 teskje malt spisskummen
  • Hot pepper-saus (som Tabasco)

Fremgangsmåte

  1. 1Arbeid i porsjoner, og blend alle ingrediensene unntatt hot sauce i en foodprocessor til en grov puré. Hell gazpachoen over i en stor bolle. Krydre etter smak med hot sauce, salt og pepper. Sett i kjøleskapet og la den bli godt avkjølt, ca. 2 timer. (Kan forberedes én dag i forveien.) Server ved å øse opp i skåler.
  2. 2Arbeid i porsjoner, og blend alle ingrediensene unntatt hot sauce i en foodprocessor til en grov puré. Hell gazpachoen over i en stor bolle. Krydre etter smak med hot sauce, salt og pepper. Sett i kjøleskapet og la den bli godt avkjølt, ca. 2 timer. (Kan forberedes én dag i forveien.) Server ved å øse opp i skåler.