Bud's potetsalat
Lær hvordan du lager en deilig og enkel potetsalat med vår trinnvise oppskrift. Perfekt for sommergrilling eller som tilbehør til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 10 pund poteter
- 1 kopp vann
- 1 kopp hvitvinseddik
- 1 kopp sukker
- 2 løk, hakket
- salt og pepper etter smak
- 1 spiseskje sellerifrø
- 2 kopper majones
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett potetene og kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 15 minutter. Sil av vannet og la potetene avkjøle.
- 2Skjær de avkjølte potetene i skiver og legg dem lagvis i en stor bolle eller form.
- 3I en kjele kombineres vann, eddik og sukker. Kok opp og la det koke i ett minutt. Fjern fra varmen og hell over potetene. Dekk til og la det stå i kjøleskapet i minst 12 timer.
- 4Sil av overflødig marinade og tilsett løk, salt, pepper, sellerifrø og majones. Bland godt og server kald.