Hello Fresh Mobile Banner
Blekede rosenkål med kastanjer

Blekede rosenkål med kastanjer

lær hvordan du lager deilige blancherte rosenkål med kastanjer. enkel oppskrift for en smakfull forrett eller tilbehør, perfekt for høsten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund hele kastanjer
  • 2. 1 pund rosenkål, stilkene trimmet
  • 3. 3 spiseskjeer smør
  • 4. 2 sjalottløk, finhakket
  • 5. Salt og pepper
  • 6. En klype muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bruk en liten kniv til å skjære et kryss i den flate siden av hver kastanjeskall.
  3. 3Legg dem i en kjele med kokende vann og kok i 10 minutter.
  4. 4Skrell av det ytre skallet og den brune huden.
  5. 5Legg de skrelte kastanjene tilbake i kjelen med vann og kok til de er møre, ca. 25 minutter.
  6. 6
  7. 7Blansjer brusselspirer i kokende, saltet vann i ca. 8 minutter, eller til de akkurat er møre.
  8. 8Pass på å ikke koke for lenge.
  9. 9Sil av brusselspirene godt og del dem i to på langs.
  10. 10Smelt smør i en stekepanne og surr sjalottløk.
  11. 11Tilsett kastanjene og brusselspirene, og vend dem i smøret.
  12. 12Krydre med salt, pepper og muskatnøtt.
  13. 13Kok i 5 minutter til det er gjennomvarmt.