
Salsa fra molcajete
Lær hvordan du lager en smakfull og autentisk salsa de molcajete med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller tilbehør til meksikanske retter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 6 Serrano-chili, stilker fjernet
- 2. 2 modne tomater
- 3. 2 hvitløksfedd
- 4. 1 teskje grovt salt
- 5. Nykvernet svart pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1På en comal, stek serranos og tomater i 5 til 10 minutter eller til de er forkullede. Kast den svarte skinnet. I en molcajete, med en tejolote, knus serranos og hvitløk, og tilsett salt og pepper. Når de er grovt knust, tilsett tomatene og fortsett å knuse. Server i molcajeten eller i en liten skål.