Hello Fresh Mobile Banner
Salsa fra molcajete

Salsa fra molcajete

Lær hvordan du lager en smakfull og autentisk salsa de molcajete med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller tilbehør til meksikanske retter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 6 Serrano-chili, stilker fjernet
  • 2. 2 modne tomater
  • 3. 2 hvitløksfedd
  • 4. 1 teskje grovt salt
  • 5. Nykvernet svart pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1På en comal, stek serranos og tomater i 5 til 10 minutter eller til de er forkullede. Kast den svarte skinnet. I en molcajete, med en tejolote, knus serranos og hvitløk, og tilsett salt og pepper. Når de er grovt knust, tilsett tomatene og fortsett å knuse. Server i molcajeten eller i en liten skål.