Hello Fresh Mobile Banner
Ovenbakte løkringer

Ovenbakte løkringer

lær hvordan du lager ovnsbakte løkringer, en perfekt forrett med sprø skorpe og myk løk inni. enkel oppskrift som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 2 teskjeer røkt paprika
  • 3. 4 teskjeer kosher salt
  • 4. 2 kopper kulturmelk
  • 5. 4 egg
  • 6. 3 kopper panko-rasp
  • 7. 4 spiseskjeer olivenolje
  • 8. 2 store gule søt løk, for eksempel Maui, skåret i skiver på ¼ til ½ tomme tykkelse

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 230 grader Celsius. Legg bakepapir på to stekebrett og sett til side.
  3. 3I en liten bolle, bland mel, paprika og 2 teskjeer salt.
  4. 4I en annen bolle eller en flat skål, visp sammen kulturmelk og egg.
  5. 5Tilsett halvparten av melblandingen i kulturmelken og rør til det er glatt og tykt.
  6. 6I en separat bolle, bland panko, olivenolje og de resterende 2 teskjeene salt.
  7. 7Dekk løkringene lett med melblandingen, dypp dem deretter i kulturmelken.
  8. 8La overflødig røre renne av, og vend dem så i panko-blandingen.
  9. 9Legg løkringene i ett lag på det forberedte stekebrettet.
  10. 10Du kan plassere mindre ringer inni større ringer om nødvendig, bare pass på at det er plass mellom dem.
  11. 11Sett brettene i ovnen. Stek til de er gyldne og sprø, ca. 14 til 20 minutter.
  12. 12Halvveis i steketiden, snu hver løkring for å sikre jevn sprøhet og farge.