Ovenbakte løkringer
lær hvordan du lager ovnsbakte løkringer, en perfekt forrett med sprø skorpe og myk løk inni. enkel oppskrift som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 kopper hvetemel
- 2. 2 teskjeer røkt paprika
- 3. 4 teskjeer kosher salt
- 4. 2 kopper kulturmelk
- 5. 4 egg
- 6. 3 kopper panko-rasp
- 7. 4 spiseskjeer olivenolje
- 8. 2 store gule søt løk, for eksempel Maui, skåret i skiver på ¼ til ½ tomme tykkelse
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 230 grader Celsius. Legg bakepapir på to stekebrett og sett til side.
- 3I en liten bolle, bland mel, paprika og 2 teskjeer salt.
- 4I en annen bolle eller en flat skål, visp sammen kulturmelk og egg.
- 5Tilsett halvparten av melblandingen i kulturmelken og rør til det er glatt og tykt.
- 6I en separat bolle, bland panko, olivenolje og de resterende 2 teskjeene salt.
- 7Dekk løkringene lett med melblandingen, dypp dem deretter i kulturmelken.
- 8La overflødig røre renne av, og vend dem så i panko-blandingen.
- 9Legg løkringene i ett lag på det forberedte stekebrettet.
- 10Du kan plassere mindre ringer inni større ringer om nødvendig, bare pass på at det er plass mellom dem.
- 11Sett brettene i ovnen. Stek til de er gyldne og sprø, ca. 14 til 20 minutter.
- 12Halvveis i steketiden, snu hver løkring for å sikre jevn sprøhet og farge.