
Bakte gresskar-donuts
oppskrift på deilige bakte gresskar doughnuts, perfekte for høst. enkel å lage, sunnere alternativ til frityrstekte doughnuts. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 kopper hvetemel
- 2. 2 teskjeer gresskarpietspice
- 3. 2 teskjeer bakepulver
- 4. 1 teskje kosher-salt
- 5. Én 425 grams boks med gresskarpuré
- 6. 1 ½ kopper sukker
- 7. ⅓ kopp vegetabilsk olje
- 8. 4 spiseskjeer (½ stang) usaltet smør, smeltet
- 9. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 10. 3 store egg
- 11. ¾ kopp sukker
- 12. 2 teskjeer malt kanel
- 13. 3 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: tre non-stick bakeformer med seks ringer hver for doughnuts
- 22. Til doughnutsene: Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
- 33. Visp mel, gresskarpietspice, bakepulver og salt sammen i en middels stor bolle.
- 44. Pisk gresskarpuré, sukker, vegetabilsk olje, smør, vanilje og egg sammen i en stor bolle til det er jevnt.
- 55. Bland melblandingen inn i gresskarblandingen og rør til det akkurat er kombinert.
- 66. Fyll de tre non-stick doughnutformene med røren, slik at hver form er nesten full. Jevn ut overflaten med en fuktet finger.
- 77. Stek doughnutsene til en trepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 15 minutter. Vend doughnutsene opp ned på en avkjølingsrist.
- 88. Til glasuren: Rør sammen sukker og kanel i en flat bolle. Arbeid med én doughnut om gangen, pensle dem med smør, og dypp dem deretter i kanel- og sukkerblandingen for å dekke. Server varme eller romtempererte.