
Kaffeekstrakt, kakao, pekannøtter og brownies
Lær hvordan du lager deilige brownies med kaffeekstrakt, kakao og pekannøtter. Perfekt til helgen eller når du vil kose deg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3/4 pund smør, smeltet
- 2. 1 1/4 pund granulert sukker
- 3. 3/4 teskje grovt salt
- 4. 1 1/2 teskje vanilje
- 5. 1 teskje kaffearoma
- 6. 1 teskje kanel
- 7. 1 kopp hele egg
- 8. 2 unser kakaopulver
- 9. 8 unser mel
- 10. 1 kopp hakkede pecannøtter eller valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit.
- 22. Bland det smeltede smøret og sukkeret i en bolle. Rør godt til det er jevnt. Tilsett salt, vanilje, kaffe og kanel, og rør til det er jevnt. Tilsett eggene ett av gangen, og rør til det er godt blandet. Sikt sammen kakaopulver og mel, og vend det inn i blandingen. Bland kakaomel- og smørblandingen til en jevn røre. Tilsett halvparten av nøttene og rør godt.
- 33. Smør en 23 x 33 cm stor ildfast form. Hell røren i formen. Strø resten av nøttene over overflaten. Stek i 35 til 45 minutter.