Hello Fresh Mobile Banner
Tyske sjokoladekuponger

Tyske sjokoladekuponger

oppskrift på german chocolate cupcakes, perfekte som søtt innslag til kaffen. enkel å lage, med kremet kokos- og pecannøttfyll.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 12 spiseskjeer (1 ½ staver) usaltet smør, romtemperert
  • 2. 2/3 kopp granulert sukker
  • 3. 2/3 kopp lyst brunt sukker, lett pakket
  • 4. 2 ekstra store egg, romtempererte
  • 5. 2 teskjeer ren vaniljeekstrakt
  • 6. 1 kopp kulturmelk, rystet, romtemperert
  • 7. ½ kopp rømme, romtemperert
  • 8. 2 spiseskjeer nybrygget kaffe
  • 9. 1 ¾ kopp hvetemel
  • 10. 1 kopp usøtet kakaopulver, for eksempel Pernigotti
  • 11. 1 ½ teskjeer bakepulver
  • 12. ½ teskje kosher-salt
  • 13. 12 spiseskjeer (1 ½ staver) usaltet smør
  • 14. 1 (340 grams) boks kondensert melk
  • 15. 1 ¼ kopp lyst brunt sukker, lett pakket
  • 16. 4 ekstra store eggeplommer
  • 17. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 18. ½ teskje ren mandel-essens
  • 19. 2 kopper søtet flaket kokos
  • 20. 1 kopp skåldede, skivede mandler, ristet
  • 21. 1 kopp hakkede pekannøtter
  • 22. ¼ teskje kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kled cupcakeformer med 14 eller 15 papirformer.
  2. 22. I en bolle av en elektrisk mikser utstyrt med flatpisker, pisk smør, sukker og brunt sukker på middels høy hastighet i 5 minutter, til det er lyst og luftig. Skrap ned i bollen. Senk hastigheten til middels, tilsett eggene ett om gangen, deretter vaniljen og bland godt. I en separat bolle, visp sammen kulturmelk, rømme og kaffe. I en tredje bolle, sikt sammen mel, kakaopulver, natron og salt. Med mikseren på lav hastighet, tilsett kulturmelk- og melblandingen vekselvis i tredjedeler, begynn med kulturmelken og avslutt med melet. Ikke overbland! Vend forsiktig røren noen ganger med en slikkepott for å sikre at den er godt blandet.
  3. 33. Fordel røren i cupcakeformene. (Jeg bruker en iskremkopp på 5 cm.) Stek midt i ovnen i 20 til 25 minutter, til en kakepinne kommer ut ren. La kakene avkjøle i 10 minutter, fjern fra formene, og la dem avkjøle helt før de skal pyntes.
  4. 44. Smelt smøret i en stor kjele over middels varme. Visp inn kulturmelk, brunt sukker og eggeplommer, og la det småkoke over middels varme. La det småkoke under konstant omrøring med en tresleiv i ca. 15 minutter, til det er litt tykt. Hvis blandingen ser ut til å skille seg litt, visp den kraftig med en visp. Ta kjelen av varmen, rør inn vaniljeekstrakt, mandelessens, kokos, mandler, pekannøtter og salt. La det avkjøle i omtrent en time. Pynt kakene med en kniv eller liten metallspatel.