
Polynesisk kylling
oppskrift på polynesian chicken med eksotiske smaker. enkel å lage, perfekt for en sommermiddag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1,8 kg benfri, skinnfri kyllingbryst, i terninger
- 2. 1/2 kopp lavsodium soyasaus
- 3. 1/3 kopp honning
- 4. 1 spiseskje hoisinsaus
- 5. 2 stjerneanis
- 6. 2 spiseskjeer revet fersk ingefær
- 7. 10 grønne løk, skivet i 1/4-tommers tykke skiver
- 8. 1 kopp hakkede ferske korianderblader
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.
- 22. I en stor ildfast form, bland den hakkede kyllingen, soyasaus, honning, hoisinsaus, stjerneanis og ingefær. Stek i 35 minutter.
- 33. Strø over grønn løk og koriander før servering.