
Brasede røde reddiker
oppskrift på braised red radishes - en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager denne deilige retten steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 ss smør
- 2. 1 vårløk, hakket
- 3. 1 ts basilikum, hakket
- 4. 10 store reddiker, vasket og delt i to
- 5. 2 til 3 kopper grønnsaksbuljong, etter behov
- 6. Salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en liten stekepanne smelter du smør. Surr vårløk og basilikum i ett minutt. Tilsett reddikene og grønnsaksbuljong til det dekker. La buljongen småkoke, og kok til reddikene er møre, ca. 4 minutter. Ta opp reddikene og reduser kokevæsken med 50 prosent. Smak til med salt og pepper. Hell væsken over reddikene før servering.