Hello Fresh Mobile Banner
Artisjok- og spinatdip med ovnsbakte røde paprika

Artisjok- og spinatdip med ovnsbakte røde paprika

Lær hvordan du lager en kremet artichoke spinat dip med ovnsbakte røde paprika. Perfekt som forrett eller tilbehør for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1. 14 unser hermetiske (eller frosne, tintede) artisjokkhjerter, drenert og hakket (ikke marinerte)
  • 2. 9 unser frossen kremet spinat, tintet
  • 3. 1/2 kopp finhakket rød løk
  • 4. 1/2 kopp hakket ristet rød paprika
  • 5. 1/3 kopp revet Parmesanost
  • 6. 2 spiseskjeer pesto på glass
  • 7. 2 spiseskjeer majones
  • 8. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 9. 1/2 teskje salt
  • 10. 1 pakke tortillachips
  • 11. 1 pakke pitachips

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en gass- eller kullgrill til 180 grader Celsius.
  2. 22. I en middels stor blandebolle, tilsett alle ingrediensene, unntatt chipsene, og bland godt.
  3. 3Overfør blandingen til en 23 x 23 cm aluminiumsform og dekk med aluminiumsfolie.
  4. 4Sett formen på grillen over indirekte varme (180 grader Celsius er ideelt) og kok i 15 minutter, snu hver 5. minutt for å opprettholde jevn varme.
  5. 5Fjern forsiktig fra grillen og server med chipsene.