
Artisjok- og spinatdip med ovnsbakte røde paprika
Lær hvordan du lager en kremet artichoke spinat dip med ovnsbakte røde paprika. Perfekt som forrett eller tilbehør for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 14 unser hermetiske (eller frosne, tintede) artisjokkhjerter, drenert og hakket (ikke marinerte)
- 2. 9 unser frossen kremet spinat, tintet
- 3. 1/2 kopp finhakket rød løk
- 4. 1/2 kopp hakket ristet rød paprika
- 5. 1/3 kopp revet Parmesanost
- 6. 2 spiseskjeer pesto på glass
- 7. 2 spiseskjeer majones
- 8. 1 teskje nykvernet svart pepper
- 9. 1/2 teskje salt
- 10. 1 pakke tortillachips
- 11. 1 pakke pitachips
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en gass- eller kullgrill til 180 grader Celsius.
- 22. I en middels stor blandebolle, tilsett alle ingrediensene, unntatt chipsene, og bland godt.
- 3Overfør blandingen til en 23 x 23 cm aluminiumsform og dekk med aluminiumsfolie.
- 4Sett formen på grillen over indirekte varme (180 grader Celsius er ideelt) og kok i 15 minutter, snu hver 5. minutt for å opprettholde jevn varme.
- 5Fjern forsiktig fra grillen og server med chipsene.